Kuidas triibud salvestasid selle sissepääsu

Anonim

Ruum enne transformatsiooni.

Sissepääs noorte perekonna äsja ehitatud koju, Atlanta, Gruusia, nägi välja küpsise ja lõhna. Ruumi isikupära andmiseks otsustas J. Wheeleri disainer James Wheeler teha suure avalduse. "Me tahtsime luua sissekandes tugeva visuaalse mõju, mis tekitaks meeldejääva esimese mulje, " ütleb ta. "Paar tahtis disaini, mis tutvustas oma kaasaegseid, nooruslikele isikutele ja armastusele meelelahutuseks, kuid vajas seda oma väikese lapse jaoks elatiseks."

Ruum pärast ümberkujundamist.

Pilkupüüdvad triibud on esimene asi, mida märkate renoveeritud sissepääsu juures. "Mõju lisamiseks ja avatud ruumi laiendamiseks värviti triibuline sein", ütleb Wheeler. Ta lisas ka liistud, et luua arhitektuurilist huvi, kohandatud valgustust, vastupidavaid kangaid ja sisustust (kuna majas on väike laps) ja abstraktne kunst, mis tõmbab ruumi kaasaegse ilme kokku.

Räägi meile: Mida sa arvad selle kirje uuest välimusest?

Näe rohkem:
Klassikaline värvikombinatsioon, mis säästis selle vannitoa
Brad Goreski teeb üle ja toimetaja laua
80 võimalust oma elutuba kaunistada

Alates: ELLE Decor USA